Какво включва услугата пътна помощ

Често техническата помощ е услуга на автосервизи или специализирани технически центрове. Но, както показва нашият опит, излизането по пътищата на Москва в такава извънредна ситуация като неизправност поради авария или повреда по неизвестни причини не е необичайно в наше време.

Въпреки това, дори от такава ситуация има изход и автомеханиците на автоклуб „A.N.G.E.L.“ готови да разрешат всеки проблем с вашия автомобил, като стартиране на двигателя. Техническа помощ при посещение на мястото на повреда може да бъде поръчана денонощно.

Притежавайки пълна гама от необходимо оборудване, асортимент от професионални инструменти и подходящи умения, нашите специалисти предоставят висококачествено и спешно обслужване, като предоставят техническа помощ на пътя, както се казва, „на място“. Autoclub гарантира качество и ефективност при обаждане и оставяне на техническа помощ за автомобили.
Ако повредата не е отстранена на пътя

Тук няма нужда да се притеснявате – това е често срещана практика на всяка служба за техническа помощ, а не само „A.N.G.E.L.a“. В такива случаи механикът ще се свърже с диспечера и ще извика теглич за вас. Такива обаждания се обслужват от централната диспечерска служба на автопомощта денонощно и извън ред.В същото време плащате само за транспортирането на дефектната кола според цената на теглещия автомобил.
Важно е да запомните

Ако всичко е минало добре и механикът е отстранил неизправността на място, тогава можете да продължите да шофирате, но не забравяйте да следвате препоръките на нашия майстор в близко бъдеще. Тъй като не само здравето на колата, но и вашата безопасност често зависи от това!
Забележка

Ремонтите се извършват от резервните части на клиента. При необходимост се предоставя услугата „Пътуване с автомеханик до магазина“ за закупуване на необходимите части.
Електрическо оборудване

Деактивиране на алармата
Деактивирайте сателитната аларма
Стандартна подмяна на предпазители на всяка марка автомобил за повтарящи се проблеми с електрониката на автомобила *
Почистване на клемите на акумулатора (всякакви автомобили)
Бързо зареждане на батерията от външен източник *
Подмяна на батерията с нова *
Подмяна на регулатора на напрежението (всеки автомобил, който не предвижда отстраняване на генератора и неговото разглобяване в този случай). *

Стартиране на автомобил от външен източник (всякакви автомобили)
Високоволтови проводници. Отстраняване и подмяна на повредени проводници *
Регулиране на запалването на местни автомобили, както и на чужди автомобили с класическа система за запалване.
Превключване. Подмяна в случай на повреда *
Подмяна на свещи (с изключение на V-двигатели) *
Подмяна на дефектни релета *
Подмяна на лампата на устройства за външно осветление (в зависимост от сложността на работата). *

Двигател и охладителна система

Цялата работа с задвижващи ремъци се извършва на всякакви превозни средства, където не е необходимо да се отстраняват други ремъци и да се разглобяват задвижващи ролки, както и да се премахват защитните капаци. Работата се извършва с допълнително регулиране на опъването или се извършва само регулиране на опъването.

Колан за генератор *
Ремък за вентилатора *
Колан за водна помпа (оребрена) *
Колан за водна помпа за дизелови двигатели *
Колан за сервоуправление *
Колан за климатик *
Смяна на сензора на вентилатора *

Подмяна на температурния сензор *
Доливане на охлаждащата течност *
Подмяна на кабела на съединителя *
Смяна на капачката на радиатора *
Смяна на дюзи (остарели автомобили) *
Подмяна на дефектни скоби на достъпни места (всякакви автомобили) *

Спирачки, оси, гуми и други услуги

Цялата работа с задвижващи ремъци се извършва на всякакви превозни средства, където не е необходимо да се отстраняват други ремъци и да се разглобяват задвижващи ролки, както и да се премахват защитните капаци. Работата се извършва с допълнително регулиране на опъването или се извършва само регулиране на опъването.